Podświetlenie pokręteł regulacji ogrzewania i nawiewu.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • baloo
    Drive
    • 2006
    • 57

Chcialbym sie dowiedziec ktore listwy sie nadaja do malowana najlepiej lub , czy mozna kupic z przeznaczniem do malowania? Najbardziej mi sie widza takie jak mam czli z katalogu akcesrori originalnych 6 czesciowe.Przyzwyczailem sie nich a poza tym sa takie jak w a4
    baloo
  • MARCUS
    Ambiente
    • 2005
    • 230

Nie działa podświetlenie pokręteł regulacji nawiewu i ogrzewania, a świeci natomiast po załączeniu klawisz obiegu zamkniętego. Mam zamiar się jakoś do tego dobrać, ale nie wiem jak. Sam moduł pokręteł to zamknięta konstrukcja - przynajmniej tak widać na zdjęciu. Może ktoś zna przyczynę tego stanu rzeczy? Pytam bo niechcę tego spieprzyć, a jeszcze tego nie robiłem.
    MARCUS

Komentarz

• nico21
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 2640
      • Volkswagen

Prawdopodobnie spaliłą ci sie zaróweczka podświetlania pokręteł. Wymiana jest badzo prosta :

wyjmujesz środkowe pokrętło ciąnąc kombinerkami przez jakąś szmatkę, a potem cienniutkimi sczypcami wyciądasz żaróweczke podswietlajacą trzy pokretła.

DACAR.team

Komentarz

• henio
        Rider
        S_OCP Member
        • 2005
        • 631

wyjmujesz środkowe pokrętło ciąnąc kombinerkami przez jakąś szmatkę, a potem cienniutkimi sczypcami wyciądasz żaróweczke podswietlajacą trzy pokretła.
        Święta prawda, :wink: polecam nico 21

Komentarz

• Maicroft
          Moderator
          S_OCP MemberModeratorr
          • 2004
          • 25757
          • Audi

Generalnie temat juz byl, i nawet byly fotki jak to wyjac.

Dziekuje
          Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...